Cecilia Hjortfors - grundare av YRSNÖ
kr

Acne

23 november, 2017

Idag går det att behandla acne med rätt behandling och rätt produkter men riktigt bra resultat. På bilden ser ni hur huden ser ut före behandling en vecka efter behandling och direkt efter behandling nr. 2.

Den här kunden är en av dem som provat mycket olika produkter och gått på medicin mot acne. Hon har haft problem i flera år. (Bilder och behandling av Alexandra Lith/ Lith och co Ulricehamn)

På YRSNÖ behandlar vi med Medicalias kemiska peelingar som löser upp det yttersta hudlagret och stimulerar huden att producera nytt, samtidigt öppnar man upp por öppningen så att talget får komma ut på hudytan och göra nytta istället för att kapslas in och bli inflammerat.

Vi rekommenderar en kur på 3 behandlingar med ca 1 veckas mellanrum, behandlingen tar 30 - 45 minuter och mellan behandlingarna kan man uppleva att huden är väldigt torr och fjällar.

En kur kostar 1798:- och produkter till hemvård 1373:- (rengöring, ansiktsvatten och crème)

Samma kur används även för att behandla rosacea, torr och åldrad hud, pigmenteringar, och hud med mycket rynkor och linjer.

Nu kan du boka och även betala din kur (och produkter) via Klarna

Om du har frågor gällande behandling så får du gärna ringa 0702279543. Jag kanske inte kan svara på en gång men lämna gärna ett meddelande så ringer jag upp så snart jag blir ledig:)

 

© 2024 YRSNÖ. All rights reserved.
En hemsida från AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram